Stil, veilig en betrouwbaar

EXB2

Net als de EXB1 zijn de EXB2 draaideurautomaten van Entrance For You geschikt voor toepassing op uiteenlopende deuren. Door de extra robuuste uitvoering is de automaat geschikt om in zware omstandigheden te worden ingezet. Met een verbruik van maximaal 120W is de EXB2 kunnen deze prima toegepast worden zonder hoge energiekosten.

Veiligheid

Dankzij de slimme interne microprocessor zal de deur tijdens de openbeweging stoppen bij weerstand. De eerstvolgende opening gebeurt in een gereduceerde snelheid om te controleren of er nog een obstakel is. Ondervindt de deur weerstand tijdens het sluiten, dan gaat de deur onmiddellijk weer open. Om te voldoen aan de norm EN-16005 kunnen er sensoren worden aangesloten om de veiligheid te optimaliseren.

PRODUCTEN EN PRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen en exclusief BTW. Bij interesse in één of meerdere deurautomaten zullen wij kosteloos een advies gesprek met u aangaan. Daaruit volgt, indien gewenst, een offerte met de door u aangegeven toegangsoplossing(en) op maat.

Afgesloten deur

Elleboogschakelaar, sluitplaat en sleutelschakelaar € 2.150,00
Bewegingsmelder, sluitplaat en sleutelschakelaar € 2.200,00

Vrij toegankelijke deur

2 x elleboogschakelaar € 2.000,00
2 x bewegingsmelder € 2.050,00

Opties
Afhankelijk van de situatie kan er besloten worden om extra (veiligheids) voorzieningen op te nemen

Draaicirkelbeveiliging aan 1 zijde volgens de EN 16005 € 215,00
Draaicirkelbeveiliging aan 2 zijden volgens de EN 16005 € 420,00
Het aanleggen van elektrische voorzieningen t.b.v. EFY deursystemen € 225,00

Toepassing

Dankzij deze mogelijkheden is de EXB2 de ideale automaat voor vele deursituaties, zowel voor binnen- als buitendeuren. In situaties waar bijvoorbeeld de wind een behoorlijke rol speelt bij galerijdeuren of entreedeuren kan de EXB2 prima toegepast worden. Door gebruik van de nieuwste microprocessortechniek is de automaat heel eenvoudig en nauwkeurig in te stellen. Hierdoor zijn houten, stalen of aluminium draaideuren te automatiseren tot een bepaalde breedte/gewicht verhouding van de deur.

Bij spanningsuitval is de deur eenvoudig met de hand te bedienen en fungeert de automaat als een zelfsluitende deurdranger. De EXB2 is naar wens te bedienen middels bewegingsmelders, bedieningspanelen, diverse drukknoppen of handzenders.

Door het toepassen van benaderingsschakelaars of bewegingsmelders hoeft men de deur zelf niet aan te raken waardoor hij bijdraagt aan een hygiënische omgeving.

Specificaties

Max. opgenomen vermogen: 120W
Afmetingen: 550 x 120 x 110 mm
Max. deurbreedte bij max. gewicht: 800mm bij 250 Kg / 1500 mm bij 110 Kg
Opening snelheid: Traploos instelbaar
Sluitsnelheid: Traploos instelbaar
Uitvoeringsvormen: Enkel of dubbel (Master / Slave)
Bediening: Volledig automatisch / push and go / push and close
Windstop functie: Als extra open- of dichthoudvoorziening
Werkingsprincipe: Opening met motor, sluiting op veer (evt. bijgestaan door motor)
Montage: Duwend en trekkend op muur of deur